Helgas Himmelska Hörna

Helgas Himmelska Hörna

Om Helgas himmelska hörna

Välkommen till bloggen för hela familjen

I Helgas Himmelska Hörna kan du läsa om allt mellan himmel och jord.
Ta del av Helgas åsikter och tankar om hur vi tillsammans kan få en bättre värld...eller låt dig bara förvånas över allt tokigt som kan hända en helt vanlig dag i Helgas liv...

6 september

Helgas helgPosted by Helga 2014-09-06 21:04:26
I dag när jag stod i köket och fixade......sallad samt funderade på hur jag skulle tillaga......laxen...då stod mannen utanför köksfönstret och.......tvättade bilen.
Visst är det charmigt:) Jag menar kan det bli mer Svensson! Mannen fixar med bilen och kvinnan lagar maten:-))

Dock tycker jag att det är superbra...för jag älskar att laga mat och fixa och dona i köket...men tvätta bilar däremot det är ganska trist faktiskt.

Sen är det så att det av någon anledning alltid blir så rörigt när mannen närmar sig köket. Det liksom hörs ett "swosh" och vips så är allting huller om buller. Ganska märkligt faktiskt och jag försöker se vad det är som händer...men inte en chans...så det är bara att hålla sig lugn och inse att det blir annorlunda i mitt kök en stund och att jag får röja lite extra:-)

Vidare är det ju så att skulle jag nu få för mig att gå ut och tvätta bilen...ja då skulle min man bli helt nipprig och få svettpärlor i pannan...för tvätta bilen det gör minsann inte vem som helst.

Så summa, kardemumma och andra kryddor. Visst är det skönt när man är nöjd med hur sysslorna i hemmet är fördelade.
Nu är bilen så blank och fin så...och maten...ja den blev mumsig och recept kommer inom kort HÄR



  • Comments(0)//helgas.maplestreet.se/#post212